Gouden Badmuts- Competitie 2001-2002

Gouden Badmuts- Competitie     2001-2002

Mededeling vooraf:

De organisatie van de gouden badmuts-competitie kan NIET aansprakelijk gesteld worden voor zowel fysieke als geestelijke schades. Ook valt de organisatie buiten mededinging voor deze prestigieuze prijs wat wij als organisatie zo nu en dan erg betreuren, maar noodzakelijk zien om concurrentievervalsing te voorkomen. Verder zal er geen correspondentie worden uitgevoerd over het x-aantal behaalde punten die zijn toegekend, en de reden hiervan, aan de desbetreffende personen.

15: Johannes:      Helaas afwezig omdat hij moet werken. In Hardegarijp inmiddels een graag geziene gast. Moest als sponsoringsobject kiezen tussen het Vierde en de Ere-divisie en koos hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt voor het laatste.

14: Frank:            Van Tifosi naar leider in een jaar. Liet zien dat hij een groot leider bleek te zijn. Heeft inmiddels menig aanbieding afgeslagen. Om volgend seizoen nog meer krachten te doen bijstaan dit gebaar.

13: Tjip:                De grote winnaar van vorig jaar eindigt dit jaar in de achterhoede. Had het dit jaar moeilijk door de diverse keuzes des voetballeven. Dit leverde hem aanzienlijk minder punten op.

12: René:              Nieuwkomer dit jaar en bleek van grote waarde te zijn, bracht de rust die hij ook dacht te vinden door in een pittoresk dorpje te gaan wonen waar de gevaren van de grote stad niet aanwezig waren.

11: Mark:             Heeft menig Hardegarijp-speler voorzien van een lekkere maaltijd en een kouwe kletser. Hulde daarvoor. Kocht van de ontvangen fooien een mobieltje met abonnement en verbelde zijn gratis belminuten naar dames met hese stemmen. Je weet hoe een ober in de volksmond wordt genoemd daarom een klein geschenk van wereldformaat.

10: André:            Baarde dit jaar grote opzien toen hij bij O.N.S. uit met zijn harde schot de stoeltjes uit de tribune sloopte. Helaas gaat dit fenomeen ons verlaten. Stilletjes hopen wij op een terugkeer en geven hem daarom ook een cadeautje waarmee thuis nog kan oefenen.

9: Donald:            Financieel onafhankelijk, op eigen been staande muziekliefhebber. Maakte zich in een klap minder geliefd bij onze zonnige medelanders door hun dromen met twee schitterende acties in duigen te schoppen

8: Marten:            Slangenmens en balsportliefhebber pur-sang. Zou op een WK-slalom geen modderfiguur slaan. Naast het voetbal, blijkt hij ook een goed geoefend “klootschieter” te zijn. Probeert nu ook uit te blinken in andere takken van de balsport.

7: Gerrit V.            Fleurt zijn aanwezigheid op de trainingen altijd op met zijn excentrieke kleding. Was ook een van de grote kanshebber voor de ROBIJN-fashion Award. Fakete een blessure om dit jaar toch nog op het hoogste niveau te acteren wat hem bewonderswaardig lukte.

6: Wibo:                Sinds dit jaar lid van de: Rob & Nico fanclub. Besloot terug te keren naar zijn roots maar niet de rug toe te keren naar zijn team. Ging met zijn sliding-broekje de concurrentie aan met Gerrit V.  maar verloor helaas deze strijd.

5: Hessel:              Maakte dit jaar de overstap naar een andere biertafel om zijn geluk te beproeven. Wil aankomend jaar een grotere sprong maken. Te weten 32km.

4: Jan-Steffen:    De ruwe diamant is al wat meer geslepen. Zit vol passie. Volgend jaar de doorbraak. Klust / beunt een keer in de twee weken wat bij, maar zegt dat hij niet reist wegens vliegangst. Komt regelmatig met zeer vieze kleding thuis, ook als hij niet gevoetbald of gewerkt heeft.

 Gerrit B.:  Was  zo goed als zeker de winnaar van deze editie dit jaar. Bij het ingaan van de winterstop stond hij een straat lengte voor, totdat hij ineens de sterren van de hemel ging spelen. Had overal een mening over en zorgde dat de malle molen een begrip werd. We konden dan ook niet anders dan deze man een kostend besparend kado aanbieden.

 Jouke:       Dacht punten in mindering te krijgen door het aantrekken van een sponsor, maar maakte een grote stap vooruit in een der laatste wedstrijden, na daarvoor toch in kleine stapjes dichtbij te blijven. Moest een zeker tijd zonder vriendin door het leven en reageerde dit af op een man in een verwassen trainingspak.

                   Loste dit probleem van lust en passie samen op met zijn eeneiige tweelingbroer ergens op een woonwagencentrum in Spier.

Sjoerd:       Beloofde vorig jaar beterschap en hield woord. Kwam dit jaar moeilijk op gang maar zowel in als buiten het veld weet hij het publiek te vermaken. Beleefde zijn one-moment-of-fame uit bij Rood-Geel , kreeg een recordaantal wedstrijden schorsing en is daarmee de terechte winnaar geworden van de GOUDEN BADMUTS 2001-2002. Aangeboden door PAX BOUW EN INDUSTRIE SERVICE

De leiding:

Frank Hoving:                         Regenjas

De basis:

Tjip van der Berg:                    winnaar 2000-2001

Gerrit Bouius:                          kappers bon

Sander Dijkstra:                      bad-eend

Rene Hidding:                         fiets

Mark Hoving:                          iets met een ober

Johannes van der Kooi:           fichejes

Jan Steffen Looijenga:             boerderij

Andre van der Meulen:            bokshandschoenen

Sjoerd Plantinga:                     WINNAAR GOUDEN BADMUTS

Marten Polet:

Mike Settels:                           spelregels, scheepvaart

Wibo Sytsma:

Jeroen Smid:                            getal 13

Jouke van der Veen:                aanvoerder

Gerrit Venema:                        nieuwe korte broek

Donald Wolters:                      Iets voor zijn “nieuwe”huis

De bank:

Folkert Beetstra:                     NIKS

Jeroen van Dijk:                      schildpad,

Andre Hofstra:                        tribunestoeltje, kind

Gerard Hoving:                        looprekje